Om oss

Trucido Lorem AB

Lär känna ossMia Hallman

Jag heter Mia Hallman, arbetar som medicinsk massageterapeut och har 15 års erfarenhet av massage inkl. 7.5 år med terapeutisk behandling. 

Jag är utbildad till Hälsopedagog på Väddö Folkhögskola 2005-2007 där klassisk svensk massage var en del av utbildningen. Sen är jag vidareutbildad till medicinsk massageterapeut på Hälsoteket i Solna 2012-13, certifierad av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin SFKM där jag även är försäkrad.

Jag har arbetat som massör sedan 2006 och vidareutvecklade mig med den terapeutiska utbildningen 2012-13 eftersom jag inte kände massagen gav tillräckligt till dem som kom till mig. I princip alla som bokade massage gjorde det för att de hade ont, och massage räcker inte vid smärtande muskler. Så sen början på 2014 har jag jobbat terapeutiskt och gör en betydligt större skillnad för de människor som kommer till mig.


Jens Hallman

Mitt namn är Jens Hallman och jag har kört lastbil i ca 10 år, allt från sopbil och kranbil till nattkörningar med långtradare och tankbil på flygplats. Idag är jag färdigutbildad ekonom och snart även skatterådgivare och logistiker och har hunnit med att jobba som ekonom i dryga 5 år.

Jag kan hoppa in som lastbilschaufför, hjullastarförare eller instruktör för blivande chaufförer då det behövs. Jag kan även hjälpa till att ordna avbytare i jordbruk för djurskötsel och fordonsförare samt rådgivning inom jordbruk. 
Jens Hallman

VD/Logistiker/Ekonom/Trucker

Telefonnummer: 0702 61 62 90
E-post: jens.hallman@trucidolorem.com

Mia (Maria) Hallman

Vice VD/Massageterapeut/

Hälsopedagog/Friskisinstruktör (gym, jympa, spinning)/LEAN-coach/förändrings-coach

Telefonnummer: 0702 20 04 97
E-post: mia.hallman@trucidolorem.com