Om oss

Trucido Lorem AB

Lär känna ossMia Hallman

Jag heter Mia Hallman, arbetar som medicinsk massageterapeut och har 13 års erfarenhet av massage inkl. 5 år med terapeutisk behandling. 

Jag är utbildad till Hälsopedagog på Väddö Folkhögskola 2005-2007 där klassisk svensk massage var en del av utbildningen. Sen är jag vidareutbildad till medicinsk massageterapeut på Hälsoteket i Solna 2013, certifierad av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin SFKM där jag även är försäkrad.

Jag har arbetat som massör sedan 2006 och vidareutvecklade mig med den terapeutiska utbildningen 2013 eftersom jag inte kände massagen gav tillräckligt till dem som kom till mig. I princip alla som bokade massage gjorde det för att de hade ont, och massage räcker inte vid smärtande muskler. Så sen början på 2014 har jag jobbat terapeutiskt och gör en betydligt större skillnad för de människor som kommer till mig.

Genom åren har jag uppmärksammat att många har smärtor i axlar och nacke pga stress. Men även andra delar av kroppen kan spännas när man stressar. Vi är bra på att bara springa på i livet och dåliga på att lyssna på de signaler kroppen ger oss när det blir för mycket. Vi spänner omedvetet kroppen, kör på som om inget hänt och till slut får vi ont och förstår inte varför. Det märker jag så tydligt hos många som kommer till mig. Det fick mig fundera hur jag skulle kunna göra något mer för dem som har svårt att varva ner. 

Det finns en uppsjö olika metoder för att hjälpa andra hantera stress, som jag skulle kunnat gå en kurs i. Men som hälsopedagog får man lära sig stresshanteringsmetoder, bl a guidad muskulär avslappning, affirmation och meditation, man har på därför en grund att bygga sina egna stresshanteringsbehandlingar på och med. Det kändes mer relevant för mig att använda dessa metoder på något sätt än att betala någon som lär mig det jag egentligen redan kan. Med min egen kunskap jag därför satt ihop Närvaromassage, massage med muskulär avslappning och affirmation/meditation för stresshantering.

Dessa behandlingar erbjuder jag just nu:

Närvaromassage 40 min 450 kr 

Terapeutisk behandling 50 minuter 500 kr

Massage 30 minuter 400 kr
Jens Hallman

Mitt namn är Jens Hallman och jag har kört lastbil i ca 10 år, allt från sopbil och kranbil till nattkörningar med långtradare och tankbil på flygplats. Idag är jag färdigutbildad ekonom och snart även skatterådgivare och logistiker och har hunnit med att jobba som ekonom i dryga 5 år.

Jag kan hoppa in som lastbilschaufför, hjullastarförare eller instruktör för blivande chaufförer då det behövs. Jag kan även hjälpa till att ordna avbytare i jordbruk för djurskötsel och fordonsförare samt rådgivning inom jordbruk. 
Jens Hallman

VD/Logistiker/Ekonom/Trucker

Telefonnummer: 0702 61 62 90
E-post: jens.hallman@trucidolorem.com

Mia (Maria) Hallman

Vice VD/Massageterapeut/

Hälsopedagog/Friskisinstruktör (gym, jympa, spinning)/LEAN-coach/förändrings-coach

Telefonnummer: 0702 20 04 97
E-post: mia.hallman@trucidolorem.com